Användaravtalet

Du samtycker, genom användandet av Samhällets Styvbarns forum, att du går med på att inte posta något material,länkar eller bilder som är grovt, smädligt, kränkande, vulgärt, av sexuell karaktär, rasistiskt, förespråkande för våld, eller som något annat som går emot svensk lag. Du får ej heller lägga ut personuppgifter om andra människor. Copyrightskyddat material får inte heller läggas upp på forumet. Spamming och kedjebrev är ej heller tillåtet.

Administratören har rätt att radera och banna användare som inte följer reglerna som finns här ovan. Vi kanske inte hinner radera inlägg på en gång och hittar du ett inlägg som går emot reglerna så är det personen som skrivit det som står bakom och inte Samhällets Styvbarn och inlägg som innehåller något av ovannämnda kommer att raderas så fort som möjligt.

Samhällets Styvbarn kan inte hållas ansvariga för det användare skriver i forumet, det får stå för var och en som skriver.

När du väljer lösenord så välj ett unikt lösenord med många och olika tecken för ditt kontos säkerhet.

Efter att du registrerat dig på forumet så kommer du att kunna fylla i din profil mer detaljerat. Det är ditt ansvar att presentera en så klar och riktig information om dig som möjligt och där gäller samma policy som ovan.

Notera också att med varje inlägg du gör i forumet så sparas även din IP adress.

Notera också att forumprogrammet sparar en cookie/kaka som är en textfil som innehåller information såsom ditt användarnamn och lösenord i din webbläsare (lösenordet/användarnamnet sparas bara om du tillåit det i din webbläsares inställningar) Det är endast till för att hålla dig inloggad/utloggad. Det här programmet sparar inte någon annan information om dig eller din dator. Kom ihåg att aktivera cookies/kakor i din webbläsare.